SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Kullanılmış, kanlı tıbbi atıklar yerlerde atıl vaziyette!

Kullanılmış, kanlı tıbbi atıklar yerlerde atıl vaziyette!

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nin bahçesinde yerlerde atıl vaziyette duran kullanılmış kan tüpleri, enjektörler, kanlı gaza bezleri ve diğer tıbbi atıklar görenleri hayrete düşürdü.

Yayın Tarihi: 19/06/15 11:31
okuma süresi: 1 dak.
Kullanılmış, kanlı tıbbi atıklar yerlerde atıl vaziyette!
A- A A+

Kıbrıs Postası – Okur İhbarı

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin yakınındaki park yerinde devrilmiş çöplerden dökülen tıbbi atıklar, sağlık yuvasında ciddi bir tehdit unsuru teşkil ediyor.

Kullanılmış kan tüpleri, enjektörler, kanlı gaza bezleri ve diğer tıbbi atıkları yerlerde gören bazı vatandaşlar, Kıbrıs Postası'na ulaşarak karşılaştıkları manzaradan ötürü duydukları endişeleri aktardılar.

Kullanılmış, kanlı tıbbi atıkların çirkin bir manzara yaratmasının yanı sıra sağlık açısından da tehlike yarattığını düşünen vatandaşlar, yetkilileri bu tehlikeyi ortadan kaldırmaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.