SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

İzbul: "Karpaz'da yerinde sağlık projesi başarılı bir şekilde devam ediyor"

İzbul: "Karpaz'da yerinde sağlık projesi başarılı bir şekilde devam ediyor"

Sağlık Bakanı Salih İzbul bugün Karpaz ve İskele bölgesindeki sağlık merkezlerini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 04/09/15 16:43
okuma süresi: 3 dak.
İzbul: "Karpaz'da yerinde sağlık projesi başarılı bir şekilde devam ediyor"
A- A A+

Sağlık Bakanı Salih İzbul ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun'u ziyaret ederek bir süre görüştü.

Daha sonra Dipkarpaz Sağlık Merkezi'ne giden Bakan İzbul, burada yetkililerden merkezin işleyişi ve yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Yenierenköy Sağlık Merkezini ziyaret ederek buradaki çalışan ve hastalarla sohbet eden Bakan İzbul, yerinde sağlık projesinin önemine değindi.

Bakan İzbul ziyaretlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada amacının bölgedeki sağlık merkezlerini ziyaret ederek mevcut sorunlar hakkında bilgi almak olduğunu kaydetti.

YENİ YAPILAN SAĞLIK MERKEZİ İLE YENİERENKÖY'LÜLER DAHA ÇAĞDAŞ VE MODERN BİR ORTAMDA SAĞLIK HİZMETİ ALACAK…

Yerinde sağlık projesinin yerel yönetimlerin de işbirliğinde başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Bakan İzbul, Yenierenköy Sağlık Merkezi binasının kötü durumda olduğunu ancak yapımına başlanan binanın tamamlanması ile bölge halkının daha çağdaş ve modern bir ortamda sağlık hizmeti alacağını dile getirdi.

YENİ AMBULANSLA DAHA ETKİN BİR HİZMET VERİLİYOR…

Bakan İzbul, Yenierenköy Sağlık Merkezinin yeni alınan ambulansla birlikte en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştığını kaydetti.

MEHMETÇİK'E YENİ SAĞLIK MERKEZİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR…

Mehmetçik Sağlık Merkezi binasının da kötü durumda olduğuna işaret eden Bakan İzbul, yeni yapılacak olan Mehmetçik Sağlık Merkezi binası için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

MEHMETÇİK'E YENİ AMBULANS…

Bakan İzbul, Mehmetçik Sağlık Merkezi'ne yeni bir ambulans da alınacağını, bunun için ihale aşamasının tamamlandığını belirterek, sağlık konusuna büyük önem verdiklerini ve bu bilinçle çalışmaları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Bakan İzbul ziyaretleri çerçevesinde İskele Sağlık Merkezini de ziyaret etti. İskele Sağlık Merkezinin son derece güzel ve çağdaş bir sağlık merkezi binası olduğunu söyleyen Bakan İzbul, ilçe merkezi olan İskele kentinde, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik çaba sarf edeceklerini de kaydetti.

Sağlık Bakanı Salih İzbul'a ziyaretleri sırasında CTP-BG İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları ile Sağlık Bakanı Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdür Emine Güllüelli eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.