SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ-SEM, Sağlık Temel eğitim programı düzenliyor

GAÜ-SEM, Sağlık Temel eğitim programı düzenliyor

Girne Amerikan Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi GAÜSEM "Sterilizasyon Dezenfeksiyon Uygulamaları" konusunda temel eğitimi vermek amacıyla program başlattı.

Yayın Tarihi: 12/02/16 09:31
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ-SEM, Sağlık Temel eğitim programı düzenliyor
A- A A+

GAÜ-SEM'den yapılan açıklamada programın amacı, süresi ve sonucuyla ilgili olarak şunlar kaydedildi:

Programın amacı, Sağlık tesislerinde ileride görev alabilecek öğrenci, öğretim elemanı veya teknisyen düzeyinde personelin sterilizasyon ve dezenfeksiyon alanında eğitim vermek, Hastanelerde bulunan Merkezi Sterilizasyon Üniteleri (MSÜ) işletimi hakkında bilgilendirmede bulunmak, Turizm alanında hizmet veren kurum ve kuruluşların personeline dezenfeksiyon, antisepsi ve sterilizasyonun önemini anlatmak, sahada doğru uygulama yöntemleri hakkında bilgilendirmek, bilinçlendirmek.

Toplam 20 saatten oluşacak programda 18 saat teorik ve görsel + 2 saat değerlendirme yapılacak, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerini içerecek şekilde 3 günde icra edilecek.

Kurs başlangıcında değerlendirme, sonunda ise başarı sınavı yapılacak "Sterilizasyon Dezenfeksiyon Uygulamaları" temel eğitimi sınavında başarılı olanlara sertifika verilecek.

GAU-SEM'in Sterilizasyon Dezenfeksiyon Uygulamaları Temel Eğitimi Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.gau.edu.tr - www.gausem.org web adreslerinden veya 650 20 00 no'lu telefon üzerinden 1224'e ulaşılabilecek

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.