SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

UBP Gençlik Kolları üyeleri kan bağışında bulundu...

UBP Gençlik Kolları üyeleri kan bağışında bulundu...

Ulusal Birlik Partisi Gençlik Kolları üyeleri, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ndeki Thalassaemia Merkezine giderek kan bağışında bulundu.

Yayın Tarihi: 14/02/16 13:22
okuma süresi: 1 dak.
UBP Gençlik Kolları üyeleri kan bağışında bulundu...
A- A A+

UBP Lefkoşa, Girne, Güzelyurt, Gazimağusa ve İskele Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kan bağışı sırasında Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Zorlu Töre ile Ersin Tatar ve UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra da hazır bulundu.

Ulusal Birlik Partisi Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, UBP Girne Milletvekili Altuğra, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Ersin Tatar ve Zorlu Töreile UBP Gençlik Kolları Başkanı Saffet Nadiri yaptıkları kısa konuşmalarda, kan bağışı yapılarak birçok kimsenin hayatının kurtulmasına neden olunabileceğini, bunun yanında ülkedeki Thalassaemia hastalarının da kan ihtiyaçlarının giderilebileceğini belirterek, UBP Gençlik Kolları üyelerini bu anlamlı davranışlarından dolayı kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.