EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"KKTC kitap okuyor"

"KKTC kitap okuyor"

Kıbrıs Türk Kütüphaneciler Derneği tarafından yapılan yazılı açıklama ile "49. Kütüphane Haftası" dolayısı ile etkinlik düzenleneceği duyuruldu.

Yayın Tarihi: 25/03/13 14:38
okuma süresi: 2 dak.
"KKTC kitap okuyor"
A- A A+

Açıklamanın tam metni şöyle:

"Türk Kütüphaneciler Derneği'nin "49. Kütüphane Haftası" dolayısı ile Türkiye'de bu yıl 2.'sini gerçekleştireceği "81 İlde Kitap Okuyoruz' etkinliğine katılmamız yönünde Dernek'ten aldığımız davet üzerine, bizler de Kıbrıs Türk Kütüphaneciler Derneği olarak Türkiye ile eş zamanlı bir etkinlik düzenliyoruz.

Toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla; 27 Mart 2013 Çarşamba günü 12.30-13.00 saatleri arasında, Girne 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde; "KKTC Kitap Okuyor" sloganıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği ile Kıbrıs Türk Yazarlar Birliği'nin de katılımı ve desteğiyle düzenlediğimiz etkinlik çerçevesinde, tüm meslektaşlarımız ve üyelerimiz, öğrencilerimiz, kitapseverler ve halkımızla birlikte, Girne Atatürk Anıtı önünde kitap okuyacağız.

Okuyan bir toplum olmak hedefi ile Kıbrıs Türk Kütüphaneciler Derneği olarak bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz kitap okuma etkinliğinin, toplumumuz üzerindeki etkisini kalıcı kılmak için bu etkinliğimizi her yıl düzenleyerek gelenekselleştirmeyi düşünüyor ve amaçlıyoruz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.