EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Toparlanıyoruz Hareketi, 23 adet tekerlekli sandalyeyi derneğe teslim etti...

Toparlanıyoruz Hareketi, 23 adet tekerlekli sandalyeyi derneğe teslim etti...

Toparlanıyoruz Hareketi, toplumsal algıda farkındalık yaratmak amacıyla başlatmış olduğu, sosyal sorumluluk projelerinden olan #mavikapakkıbrıs tekerlekli sandalye kampanyasını, kardeş örgüt Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne devretti. Yaklaşık bir yılı aşkın bir süredir devam eden kampanya süresince 23 adet tekerlekli sandalye, toplanan mavi kapaklardan sağlanan gelirle elde edilerek, ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 11/03/14 16:25
okuma süresi: 1 dak.
Toparlanıyoruz Hareketi, 23 adet tekerlekli sandalyeyi derneğe teslim etti...
A- A A+

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne, kampanyanın sağlıklı yürütülebilmesi için her türlü katkıyı koymaya devam edeceğini açıklayan Toparlanıyoruz Hareketi, kampanyaya destek veren tüm eğitim kurumları, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör işletmeleri, kişisel katkı koyan duyarlı halkımıza teşekkür ederek, kampanyanın devamına destek vermeye davet etti.

Açıklamada, yeni irtibat numaraları da belirtildi. Gerekli bilgi ve müracaatlar için, 22 38 436-37 numaralı sabit hatlar ile 0533 860 10 20 ve 0533 869 10 20 numaralı GSM hatları aranabilecek. Teslimat adresi: Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi arkasında yer alan, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Merkezi olacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.