EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları Girne'yi gezdi

Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları Girne'yi gezdi

Reşat Günhan İşletmeleri LTD Kıbrıs Evi Sosyal Duyarlılık projesi başlattı. Proje kapsamında Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumunun himayesi altında olan 30 çocuk Girne'yi gezdi.

Yayın Tarihi: 28/06/14 10:55
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları Girne'yi gezdi
A- A A+

Çocuklar öğretmenleri, Kıbrıs Türk Rehberler Birliğinden profesyonel rehber ve Kıbrıs Evi yetkilileri eşliğinde ilk olarak Girne Yat Limanını gezdi, ardından Girne Kalesinin tarihi hakkında bilgi aldı.Kıbrıs Evi, çocukları öğle yemeğinde de ağırladı.

Çocuk Esirgeme Kurumu Başkanı Ayşe Coşar etkinlikte kısa bir konuşma yaptı.

Coşar, Kıbrıs Evi yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Coşar çocukların güvenli bir şekilde kurumdan alınarak Girne'ye götürüldüğünü ve çok önemli bir kültür gezisine çıkarıldıklarını ifade etti.

Coşar, çocukların Kıbrıs tarihini ve Girne Kalesinin geçmişini öğrenme fırsatı yakaladığını da kaydetti.

Kıbrıs Evi yetkilisi Seyhan Yıldırımbora da Kıbrıs Evi olarak sosyal duyarlılık projelerine Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu ile başladıklarını ifade etti.

Yıldırımbora, Kıbrıs Evi olarak amaçlarının çocuklar yaşlılar gibi toplumda hassasiyetle yaklaşılması gereken kesimlere katkıda bulunmak olarak açıkladı.

Seyhan Yıldırımbora, bir sonraki adımın da Lapta Huzurevi yaşlıları ile planlandığını belirtti.

Yıldırımbora, birbirinden değerli pırıl pırıl 30 öğrenciyle zaman geçirmekten ve Kıbrıs Evi olarak Girne tarihini öğrenmelerine katkı koymaktan mululuk duyduğunu da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.