EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Engelli park yeri yine işgal altında!

Engelli park yeri yine işgal altında!

Engelli sürücülere ayrılan park yeri yine işgal edildi; yer bulamayan engelli sürücü aracını alelade bir şekilde yol kenarına park etmek zorunda kaldı.

Yayın Tarihi: 01/10/14 15:20
okuma süresi: 1 dak.
Engelli park yeri yine işgal altında!
A- A A+
Kıbrıs Postası
Engelli vatandaşlar için ayrılmış park yerlerini işgal eden araç şoförlerine neredeyse her gün rastlanıyor. "Engelsiz" şoförlerin bu özel alanları işgal etmesi ise, toplumumuzda engellilere karşı duyarsızlığın ve saygısızlığın bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

Sıklıkla yaşanan engelli park yeri işgaline, bu kez Lefkoşa Suriçi Bölgesi'nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın eski binasının önünde rastladık.

Bakanlığın eski binasının önünde engellilere ayrılmış bir araçlık park yerinin yarısını bir araç diğer yarısını ise başka aracın zapt ettiği dikkati çekerken, plakasında "engelli sürücü" işareti olan bir aracın yol kenarına park ettiği görülüyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.