EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Kemal Saraçoğlu Vakfı'nda bayrak teslimi; yeni başkan Nevhiz Özer

Kemal Saraçoğlu Vakfı'nda bayrak teslimi; yeni başkan Nevhiz Özer

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, dün gece Golden Tulip'te düzenlediği etkinlikte başkan değişimi de yaptı. Vakıf Başkanı Nüket Gündüz, başkanlık görevinin bir bayrak yarışı gibi dönüşümlü olması gerektiğini söyleyerek görevini Kurucu Mütevelli Heyeti üyesi Nevhiz Özer'e devretti.

Yayın Tarihi: 08/11/14 10:54
okuma süresi: 2 dak.
Kemal Saraçoğlu Vakfı'nda bayrak teslimi; yeni başkan Nevhiz Özer
A- A A+

Kıbrıs Postası

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, dün gece Golden Tulip'te kök hücre bağışlayan donörleri onurlandırmak için düzenlediği gecede başkan değişimi de yaptı.

Vakıf başkanı Sayın Nüket Gündüz, ciddi sorumluluk gerektiren başkanlık görevinin bir bayrak yarışı gibi dönüşümlü olması, paylaşımcılık ruhu ve motivasyon için önemli öğelerden olduğunu ve yeniliklerin enerji ve dinamizm kaynağı olduğunu ifade ederek görevini Kurucu Mütevelli Heyeti üyesi Sayın Nevhiz Özer'e devretti.

Başkanlık görevini devralan Nevhiz Özer de Vakfın daha da güçlenmesinin en önemli hedefi olacağını belirtti.

Kuruluş amaçlarının en önemlilerinden birisi Dünya İlik Havuzu rezervlerini artırmak olan Vakıf, kurulduğu günden itibaren Dünya ilik havuzundaki Kıbrıslı Türklerin donör sayısını artırmak için düzenli çalışmalar yapıyor.

Dün gece Golden Tulip'te gerçekleşen gecede, Vakıf, Rahme Önöz, Serkan Hastürer, Abdullah Doğan ve daha önce bağış yapmış ama bağış yaptıkları hastalara tekrar ihtiyaç duyulduğu için ikinci kez el uzatan ve umut olmaya devam eden Gülin Arıl Darbaz, Sukutay Büyükyılmaz, Duygu Mısırlı, Eda Yektaoğlu ve Cenk Vamık'a plaket vererek teşekkürlerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.