EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Gürpınar, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği temsilcilerini kabul etti

Gürpınar, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği temsilcilerini kabul etti

Uğur Ergün başkanlığındaki İSG Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri , İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda yaşanan sorunları Bakan Gürpınar'a aktararak , alınması gereken önlemler konusunda Gürpınar'dan destek istedi.

Yayın Tarihi: 22/12/14 13:18
okuma süresi: 2 dak.
Gürpınar, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği temsilcilerini kabul etti
A- A A+

Daha etkin bir denetim sisteminin oluşturulması, her işletmede İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'nın öngördüğü risk değerlendirme raporlarının hazırlanması ve gerekli tedbirlerin alınmasının sağlanması konusunda Bakanlığın yapacağı çalışmalara katkı koymaya hazır olduklarını belirten Ergün, İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki yetkilendirme tüzüğünün güncellenmesi gerektiğini ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da konuşmasında; İş Sağlığı ve Güvenliği'nin hem çalışanlar hem de işverenler açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Gürpınar, Bakanlığın bir süre önce hazırladığı önlemler paketi hakkında bilgi vererek, Bakanlığın yapmakta olduğu faaliyetleri ve 2015 yılı hedeflerini aktardı. Gürpınar, denetimlerin 2015 yılında da arttırılarak sürdürüleceğini önemle vurguladı.

Bakanlık olarak işyerlerinde çalışanlar için daha güvenli bir çalışma ortamı yaratılması amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade eden Gürpınar, bu çalışmaların 2015 yılında yaygınlaştırılarak devam ettirileceğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.