EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Engelimle Değil, Yeteneğimle Varım" etkinliği düzenlendi

"Engelimle Değil, Yeteneğimle Varım" etkinliği düzenlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi'ne devam eden gençler, Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi'nde " Engelimle Değil, Yeteneğimle Varım" sloganıyla gösteri düzenledi.

Yayın Tarihi: 26/12/14 15:01
okuma süresi: 2 dak.
"Engelimle Değil, Yeteneğimle Varım" etkinliği düzenlendi
A- A A+

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, CTP Güzelyurt Milletvekili Mehmet Çağlar ve Armağan Candan da engelli gençlerin etkinliğine katıldı.

Merkez sorumlusu Gülay Efendi yaptığı konuşmada, engelli gençlerin bir yıl boyunca özveriyle çalışarak gösterilerine hazırlandığını ifade etti. Gençlerin gösteriler için çok istekli ve heycanlı olduğunu belirten Efendi, kendilerine imkan tanınırsa tüm engellerin aşılabileceğini kaydetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da konuşmasınad, Güneşköy 18 Yaş Üstü Merkezi'nde Engelsiz Çiçek Serası'nı hayata geçirdiklerini söyleyerek, ilerleyen günlerde sebze yetiştiriciliği başta olmak üzere farklı alanlarda gençlerin üretim yapmasına katkı sağlayacaklarını ifade etti. Gençlerin yeteneklerini ortaya koyarak üretime katkıda bulunan, sosyalleşen bireyler olması için Bakanlığın çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Gürpınar, geceye katkı koyan herkese teşekkür etti.

Gecede , engelsiz gençler, müzik ritm grubu dinletisi, tiyatro gösterisi, skeçler ve 80'li yıllar defilesi sunarak, izleyicilerden büyük alkış ve beğeni aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.