EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ öğrencileri sokak hayvanları için kolları sıvadı

YDÜ öğrencileri sokak hayvanları için kolları sıvadı

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri Sokak hayvanları için Mama Konserve, Makarna Toplama Kutusu için etkinlik düzenliyor.

Yayın Tarihi: 31/01/15 11:46
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ öğrencileri sokak hayvanları için kolları sıvadı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ve heyetinin de katılacağı etkinliğe, Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç, Sessiz Kullar Derneği Başkanı Janna Kıral ve proje sahibi Yakın Doğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri hazır bulunacaklar.

Proje paydaşlarının, Lefkoşa Türk Belediyesi, Torno Öziş Ltd. ve Sessiz Kullar Derneği olarak açıklanan etkinlik, 02 Şubat 2015 Pazartesi, Saat: 13:30'da Lefkoşa Dereboyu Kumsal Parkı girişinde gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.