EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yarışma düzenliyor...

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yarışma düzenliyor...

Ülkemizin en önemli sağlık sorunlarının başında gelen kanser hastalığı ile savaşta özellikle genç kuşağı bilinçlendirmek ve duyarlılığı artırmak için 'Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı' "KANSERLE SAVAŞ İÇİN AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI" düzenliyor.

Yayın Tarihi: 03/03/15 09:55
okuma süresi: 2 dak.
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yarışma düzenliyor...
A- A A+

Öğrencilere, kaleminizle, fırçanızla kanserle savaşa katılın çağrısında bulunuyor ve öğretmenler, ebeveynler ve bu çağrımızı duyan herkesin de öğrencileri teşvik etmesini rica ediyoruz.

Geleneksel olarak yapılan ve ASBANK LTD.'in katkılarıyla bu yıl ondördüncüsü düzenlenecek olan yarışma, tüm Anaokul, İlkokul, Ortaokul, Lise, Kolej, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Meslek Lisesi Öğrencilerine yönelik yapılcaktır.

Yarışmadaki konular dört başlık altında toplanmıştır:

1. Sigara ve Kanser

2. Beslenme ve Kanser

3. Çevre ve Kanser

4. Spor ve Kanser

Herhangi bir teknik veya malzemeyle yapılacak çalışmanın boyutu 50x70 cm. sadece anasınıf ve ilkokul 1-2-3 sınıfları için A3 boyutunda olup çalışmanın daha önce hiçbir yarışmaya katılmamış olması gerekmektedir.

Öğrenciler 27 Mart 2015'e kadar yapılacak olan afiş çalışmalarını, "20 Atatürk Meydanı Mahkemeler Karşısı-Lefkoşa" adresindeki Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'na teslim edebileceklerdir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.