EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

"Barış Kültürü Eğitimi" Projesi tanıtımı yapılıyor...

“Barış Kültürü Eğitimi” Projesi tanıtımı yapılıyor...

POST Araştırma Enstitüsü, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Barış Kültürü Eğitimi" Projesini tanıtmak ve proje eğitimlerine katılımı teşvik amacıyla 19 Mart Perşembe günü saat 16:00'da KTOS merkez binasında öğremenlere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecektir.

Yayın Tarihi: 17/03/15 15:24
okuma süresi: 1 dak.
“Barış Kültürü Eğitimi” Projesi tanıtımı yapılıyor...
A- A A+

Toplantı'da Barış Kültürü'nün önemi ve proje aktiviteleri konusunda yapılacak sunumun ardından ilgi duyan eğitmen ve öğretmenler, proje kapsamında gerçekleşecek eğitim çalışmalarına katılmak için kayıt yaptırabileceklerdir.

POST Araştırma Enstitüsü (POST RI) ve Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği (AHDR) eğitimcilerin, gençlerin, ailelerin ve sivil toplumun katılımcı olarak faaliyet göstereceği eğitimsel ve dönüşümsel bir süreç üzerine çalışma yapan "Barış Kültürü için Eğitim" Projesi, Barış Eğitimi'ni araç olarak kullanarak Barış Kültürü'nün oluşturulmasını ve sürdürülmesini amaçlamaktadır.

Daha fazla bilgi ve kayıt için info@postri.org adresine email atabilir, 0542 873 91 55 numaralı telefonla kayıt yaptırabilir veya online başvuru formunu www.e4cp.org websitesinden indirirebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.