EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Gençlik Dairesi Köyümüzde" etkinliği Sipahi ve Derince köylerinde gerçekleşti

"Gençlik Dairesi Köyümüzde" etkinliği Sipahi ve Derince köylerinde gerçekleşti

Gençlik Dairesi Müdürlüğü Sipahi ve Derince köylerinde gençlerle buluşarak, eğitsel oyunlar ve bisiklet etkinlikleri gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 23/03/15 15:11
okuma süresi: 2 dak.
"Gençlik Dairesi Köyümüzde" etkinliği Sipahi ve Derince köylerinde gerçekleşti
A- A A+

"Gençlik Dairesi köyümüzde" adı altında yeni bir pilot projeyi başlatarak Sipahi ve Derince'de deneyen Müdürlük, uzak bölgelerde olan ve sosyal, kültürel, eğitsel etkinliklerden uzak kalan gençlerle köylerinde buluşarak, etkinlikler gerçekleştiriyor.

Gençlik Dairesi kamplarında gönüllü liderlik yapan liderlerle yürütülen projede gerçekleşen faaliyetlerde gençler eğlenirken, birçok değer kavramını da gerçekleşen oyunlar içinde öğrendi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu'da gerçekleşen faaliyetleri yerinde izlerken, Gençlik Dairesi Gençlik kamplarında ve Ülkemi Tanıyorum projesinde de görev yapan gönüllü liderlerle yeni bir pilot projeye daha başladıklarını söyledi.

Eroğlu, Sipahi ve Derince köy muhtarlarına da bölge gençleri adına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederken, gençleri de gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı kutlayarak, geleceğin liderlerinin aralarından çıkacağının mesajını da verdi.

Bölge gençlerinden yetişkin olanlara eğitim verileceğini belirten Eroğlu, bölge bölge Gençlik elçisi olacak gençlerin kendi bölge gençliğine hizmet ederek, sosyal, kültürel faaliyetleri yayacaklarını söyledi.

Sipahi Muhtarı Göksal Hacıhasanoğlu ve Derince Muhtarı Mutlu Karataş'ta Gençlik Dairesi Müdürlüğüne ve ekibine gerçekleştirdikleri etkinliklerden ötürü teşekkür ederek, bölge gençlerinin bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu ve Gençlik Dairesi Müdürlüğünün duyarlı davrandığını belirtti.

Şehir merkezlerinden uzak kalan gençlerin hiçbir sosyal etkinliğe yönlenemediğini kaydeden muhtarlar, Gençlik Dairesi'nin seslenire cevap vererek sosyal ve eğitici etkinlikler gerçekleştirdiğini ve Sipahi ile Derince köylerinde bir ilki yaptığını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.