EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Kadın Emeğinin Ekonomiye Kazandırılması Projesi" kamuoyuyla paylaşıldı

"Kadın Emeğinin Ekonomiye Kazandırılması Projesi" kamuoyuyla paylaşıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İş Kadınları Derneği işbirliğinde, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kadın Araştırmaları Merkezi'nin desteği ile uygulamaya konulan "Kadın Emeğinin Ekonomiye Kazandırılması Projesi" düzenlenen bir panelle kamuoyuyla paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 11/04/15 10:26
okuma süresi: 2 dak.
"Kadın Emeğinin Ekonomiye Kazandırılması Projesi" kamuoyuyla paylaşıldı
A- A A+

Kadınların üretkenliği konusunda farkındalık oluşturma ve kadın girişimciliğini artırma hedefiyle hayata geçirilen proje kapsamında düzenlenen panelin konuşmacıları, Girişimci, Ekonomist Necdet Ergün ile DAÜ-KAEM Başkanı Doç. Dr. Süheyla Erbilen oldu

İş Kadınları Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında 20 Nisan Pazartesi gününden itibaren Kaymakamlar ve Belediyeler ile işbirliği içinde, bölgelerde bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Toplantılarla ilgili detaylar projenin sosyal medya sayfalarında yer alacak.

Öte yandan verilen bilgiye göre, 'Kadın Emeğinin Ekonomiye Kazandırılması Projesi' kapsamında, Haziran-Temmuz 2015 döneminde gerçekleşecek eğitimler için kayıtlar bu ay itibariyle başladı.

İlgilenenlerin, 0533 828 5777 numaralı telefondan, proje koordinatörü Tigün Ertanın'a kayıt yaptırmaları istenirken, proje ile ilgili detaylı bilgiye ayrıca https://www.facebook.com/kadinemegiprojesi ve https://twitter.com/kadinemegikktc sayfalarından da ulaşılabileceği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.