EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ öğrencilerinden tekerlekli sandalye bağışı

DAÜ öğrencilerinden tekerlekli sandalye bağışı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin düzenlediği sosyal sorumluluk etkinliği çerçevesinde tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu.

Yayın Tarihi: 14/04/15 15:00
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ öğrencilerinden tekerlekli sandalye bağışı
A- A A+

Toplumsal Duyarlılık Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nazenin Ruso eşliğinde, Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri; Cansın Gazioğlu, Peter Sunday, Tural Gambarov ve Isabella Opara hazırladıkları eğlence için sattıkları biletlerin gelirleri ve daha önce kampusa yerleştirilen mavi kapak toplama kutuları ile üç tekerlekli sandalye aldı.

DAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre tekerlekli sandalyeler, DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi ve "Engelsiz Kampus" kapsamında iki adet tekerlekli sandalye alımı yapıldı.

Tekerlekli sandalyeler Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne bağışlandı.

Dr. Nazenin Ruso, etkinliğin, Toplumsal Hizmet Kulübü ve Toplum Gönüllüleri'nin de desteği ile engelleri aşarak yarınlara umut olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.