EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Her Damlada Yardım Mutluluğu" projesi hayata geçti

"Her Damlada Yardım Mutluluğu" projesi hayata geçti

Yakın Doğu Üniversitesi, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, Ortopedik Özürlüler Derneği adına, özel baskı, damacana emniyet bandı tasarladı.

Yayın Tarihi: 22/05/15 13:19
okuma süresi: 2 dak.
"Her Damlada Yardım Mutluluğu" projesi hayata geçti
A- A A+

Satın alınacak her damacana su ile Ortopedik Özürlüler Derneği'ne katkı sağlanacağını halka yansıtmak amacıyla Ortopedik Özürlüler Derneği yararına damacana su üzerinde bulunan emniyet bandı tasarlanıp uyarlandı.

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Her Damlada Yardım Mutluluğu'' sloganıyla yapılan projede, Kuzey Kıbrıs'taki damacana su üreticileri ile anlaşma yapılarak, Dernek adına tasarlanan emniyet bantları bu firmalara teslim edildi. Firmaların almış olduğu emniyet bantları ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne tekerlekli sandalye ve koltuk değneği alımlarında katkıda bulunulacak.

Proje, YDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç tarafından, Halkla İlişkilerde Planlama ve Uygulama dersi kapsamında hayata geçirildi. Son sınıf öğrencileri İzzet Dağaştı ve Ayşe Buluttekin'in yürüttüğü projede, Kösedağ Su, Şölen Su, Dogalöz Su, Yeşilırmak Su, Pakcan Su, Ev Su, Buzlat Su firmaları özel olarak üretilen Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği logosunun bulunduğu emniyet bantlarından alarak yardım kampanyasına katıldı. Dernek Başkanı Günay Kibrit, Yakın Doğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne teşekkür ederek, bu markalardan özel emniyet bandına sahip damacana su alımında bulunacak her vatandaşın Derneğe yapılan katkıda paydaş olacağını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.