EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Dünya Mülteciler Günü Film Festivali'nde atölye çalışması

Dünya Mülteciler Günü Film Festivali'nde atölye çalışması

Mülteci Hakları Derneği ve Kıbrıs Film Derneği'nin organizasyonuyla 18-20 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Yerinden Olmaya Dair: Dünya Mülteciler Günü Film Festivali kapsamında 20 Haziran cumartesi film yapımı atölye çalışmaları düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 12/06/15 10:16
okuma süresi: 1 dak.
Dünya Mülteciler Günü Film Festivali'nde atölye çalışması
A- A A+
Özgür Özcan ile Deneysel Film Atölyesi 10:00-13:00, Faisal Attrache ile Film Yapımının Temelleri: Hikayeyi Fikirden Gerçekliğe Dönüştürebilme Atölyesi ise 14:00-17:00 saatleri arasında yine CCMC'e gerçekleşecek. İki atölye çalışması da bedava olup katılmak isteyenlerin rracyprus@gmail.com'a başvuru formu için elektronik posta göndermesi gerekmektedir. Bu atölye çalışmaları Sidetur'un katkılarıyla mümkün olmuştur.

Festival açılışı 18 Haziran Perşembe saat 20:00'de Ledra Palace oteli yanındaki CCMC'de gerçekleşecek olup, 19 Haziran'daki gösterimler de aynı yer ve saatte başlayacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.