EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

KHYD: "Fitre toplama zincirini yaratmaya gönüllüyüm diyenleri bekliyoruz"

KHYD: "Fitre toplama zincirini yaratmaya gönüllüyüm diyenleri bekliyoruz"

Kanser Hastalarına Yardım Derneği, vatandaşı derneğe fitre vermeye çağırdı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 11/07/15 11:39
okuma süresi: 4 dak.
KHYD: "Fitre toplama zincirini yaratmaya gönüllüyüm diyenleri bekliyoruz"
A- A A+

"Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nin 22 yıl dimdik ayakta ve binlerce hastaya her şekilde hizmet verebilmesinin en büyük kaynağı olan Fitre'lerinizin bu mübarek Ramazan Ayında yeniden Derneğe bağışlanması için, Sizin aracılığınızla vatandaşa ulaşmaya ihtiyacımız var.

Her zaman bu aracılığın en güzelini gerçekleştirdiğiniz için biz ayakta duruyoruz, Size hastalarımız adına teşekkür ederiz.

Kayan panolar, reklamlar, ne yazık ki Dernek bütçesini sarsacağından bugün yeniden desteğinizle kocaman bir aile olan Kanser Hastalarına Yardım Derneği üyelerine görsel ve yazılı basın aracılığı ile seslenmek istedik.

Yıllar önce yada bu zamanda hasta olan kişi ile hasta yakınları, yada bir yakınını arkadaşını kaybeden herkes, bizim doğal üyelerimiz, kocaman ailemizin birer parçasıdırlar.

Reklama gerek yok çünkü Kanser Hastalarına Yardım Derneği bu adada hemen hemen her eve değişik yönde hizmetler sunarak girmiştir.

Bir yatağa mı, oksijene mi, bakıcı yada psikoloğa mı ihtiyaç var?

Tetkiklerin ücreti mi, güneye Türkiye'ye yada ada içindeki başka merkezlere gidiş dönüş veya ödemeler mi yapılacak,

Peruğundan, silikon memeye, konuşma cihazından, her türlü ihtiyaç olan cihaz, özel hastanede doktor randevuları tamamiyle ücretsiz hizmetinizde olsun mu diyorsunuz,

Evimde bakıcım yok bakıcılar hemşireler gözetiminde kalacak bir yere mi ihtiyacınız var,

Sıkıntılı döneminizde;

Uçak bileti, refakatçi bileti, konaklama ücretleri, cep harçlıkları ile rahatlamaya mı ihtiyacınız var, Çocuk hastalarımızın her isteğini kural gibi üstlenecek tek merkez düşündüğünüzde,

Kanser olmadan korunmayı bilinçlenmeyi düşündüğünüzde, Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde Derneğin çalışan personeli mutlaka yanınızda olmuştur.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nin bu hizmetlerinin birinden mutlaka yararlanmışsınızdır.

Sevgili Ailem Canlarım, bu hizmetler toplanan Fitrelerin Derneğe gelmesi ile sunulabilmektedir, bugüne kadar bu hizmetlerin herhangi birini aldım yada verildiğini gördüm diyen her bir dostumuzu, Hizmetlerimizi yeni hastalarımız için de sürdürebilmemiz için dünyanın her yerinde, Avustralya kadar uzakta İngiltere, Türkiye yada içimizde olan gönülden destek veren Dostlar, birer Dernek Gönüllüsü olarak Fitre toplama kampanyasına katılmaya ve hastalarımızın yaptığı minik ipek kozası plaketleri sundukları can değerindeki katkılar adına almaya davet ediyoruz.

Ben bir kanser hastasını yıl içinde desteklemeye gönüllüyüm diyen herkese, Dernek makbuzumuz kendi çevresinden fitre toplaması için verilecektir. Binlerce hastaya Devlet katkısı almadan hizmet sunmak ancak yüzlerce gönüllünün desteği ile olur.

Makbuz alarak Fitre toplama Zincirini yaratmaya Gönüllüyüm diyenleri bekliyoruz.

Ve ben, ailemden birileri yada bir dostum bu hizmeti aldı, Fitremi başka hastaların da bu önemli hizmetlerden yararlanması için Kanser Hastalarına Yardım Derneğine bağışlamak istiyorum diyen herkese bugün Ramazan ortalarında bir hatırlatma yapmak istedik.

Gönüllü makbuz alarak toplayabilirim diyecek olan canlarımıza seslenmek istedik

Desteğiniz sürdükçe hastalarımız tarafından yapılan istekler bizi korkutmuyor

Sağolunuz

Hayırlı Ramazanlar bizi 22 yıl ayakta tutan Kanser Hastalarına can veren 7 den 100 e destekçiler

İyi ki Varsınız

Hayırlı Ramazanlar"

Raziye Kocaismail

Dernek Başkanı

Kanser Hastalarına Yardım Derneği

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.