EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Din İşleri Başkanlığı, Hac seminerlerini tamamladı

Din İşleri Başkanlığı, Hac seminerlerini tamamladı

KKTC'den hacca gidecek hacı adayları Dörtyol köyünde, üçüncüsü düzenlenen seminerde bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 25/08/15 12:15
okuma süresi: 1 dak.
Din İşleri Başkanlığı, Hac seminerlerini tamamladı
A- A A+

Dörtyol Cami Din Görevlisi Mehmet Akkül'ün Kur'an-ı Kerim okuduğu, İstanbul Sultangazi Müftüsü Yusuf Sarıkaya'nın konuşma yaptığı seminerde, Din İşleri Başkanlığı Güzelyurt Temsilcisi Ömer Akın, hac ibadetinin yapılışına yönelik bilgileri, hazırlanan Kâbe maketi üzerinde uygulamalı olarak anlattı.

Etkinlikte Din İşleri Başkanlığı Hac Sorumlusu Şaban Kavsara'da bir konuşma yaptı. Kavsara yaptığı konuşmada; Ülkemizden bu yıl 138 kişinin hacca gitmeye hak kazandığını, bunlara 4 din görevlisinin rehberlik edeceğini, hacı adaylarının sağlık tedbirleri çerçevesinde önümüzdeki hafta başından itibaren 10'arlı gruplar halinde, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra aşılarının yapılacağını belirtti.

Bu yıl ülkemizden hacca ilki 10 Eylül -12 Ekim, ikincisi 12 Eylül- 6 Ekim tarihleri arasında olmak üzere iki grup halinde gidilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.