EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Astra Grup'tan çocuklar için "Çocukça Fest"

Astra Grup'tan çocuklar için "Çocukça Fest"

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Astra Grup, SOS Çocukköyü Derneği, ÖZEV ve Çağlayan Çocuk Yuvası yararına birçok konserin ve gösterinin yer alacağı "Çocukça Fest" isimli büyük bir festival düzenliyor. Adamızın en sevilen gruplarından Grup Rast'ın kapanışta sahne alacağı "Çocukça Fest", 6 Eylül Pazar günü Girne'de Pia Bella Otel sahasında sabah saat 11.00'de kapılarını açacak.

Yayın Tarihi: 03/09/15 15:33
okuma süresi: 2 dak.
Astra Grup'tan çocuklar için "Çocukça Fest"
A- A A+

Astra Grup'un ana sponsorluğunu üstlendiği, hem çocuklar hem de yetişkinlere yönelik renkli gösteriler, oyunlar ve konserlerin yer alacağı Çocukça Fest'in diğer sponsorları da Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Capital Radyo.

SOS Çocukköyü Derneği, ÖZEV ve Çağlayan Çocuk Yuvası yararına gerçekleşecek olan Çocukça Fest'te Grup Rast'ın yanında "Yetenek Sizsiniz Türkiye"den İrem ve Cash, Kristina ile Ateş Şov,Şarkılarıyla Sabır ve Sinan, Sultan Durusular ve Grup Türbülans da sahne alacak.

Konserlerin yanında folklör ve dans gösterilerinin de yer alacağı festivalde, yaşları 3 ile 14 arasında değişen minik ressamların eserleri de görücüye çıkacak.

Saat 21.00'ye kadar devam edecek Çocukça Fest'te gün boyu açık olacak birçok yemek standı da ziyaretçilere hizmet verecek.

Astra Grup tarafından yapılan açıklamada tüm halk girişin ücretsiz olduğu festivale davet edilirken, çocuklar yararına düzenlenen bu festivalin güzel bir örnek olması temennisi de dile getirildi.

Daha fazla bilgi için 0533 835 76 76'dan Naime Bakay'a ulaşabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.