EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Astra Grup, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı

Astra Grup, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı

SOS Çocukköyü Derneği,ÖZEV VE Çağlayan Çocuk Yuvası yararına, ana sponsorluğunu ASTRA GRUP'un üstlenmiş olduğu "Çocukça Fest"çocuk ve yetişkinlerin çoşkulu katılımıyla gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 08/09/15 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Astra Grup, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı
A- A A+
6 Eylül Pazar günü Girne Pia Bella Otel Sahasında gerçekleştirilen festival sabah saat 11:00'de başlayıp akşam saat 21:30'da ülkemizin sevilen gruplarından GRUP RASTın sahne alması ile sona erdi. Küçük ressamların eserlerinin sergilenmesi ile başlayan etkinlik, Güzelyurt Sanat Derneği (GÜSAD) nin halk dansları gösterisi ve çeşitli showlarla renklenirken, çocuklar gün boyu festival alanında hazır bulunan Mini Couture ekibi sayesinde eğlenceye doydu. Alanda hazır bulunan Batman, Süperman, prensesler, palyaçolar ve Örümcek Adam gibi maskot karakterlerle gün boyu eğlenceli oyunlar oynayan çocuklar, müzik ve danslarla unutulmaz bir gün geçirdi.

Festivalde ayrıca "Yetenek Sizsiniz Türkiye" den İrem ve köpeği Cash ve ateş şovu ile herkesi büyüleyen Kristina da çocuk ve yetişkinlerin yoğun beğenisini kazandı. Şarkılarıyla Sultan Durusular ve Grup Türbülans, ÖZEV Yıldızlar Treni, Capital Radyo DJleri ve performansı ile Sabır da birbirinden güzel parçalarını gün boyu çocuklar için seslendirdiler.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.