EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Barfly'da sanat ile mültecilere destek olunacak

Barfly'da sanat ile mültecilere destek olunacak

Mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlanması amacıyla bazı sanatçıların resimlerinin sergileneceği ve satışa sunulacağı bir gece düzenleniyor. Dereboyu'nda bulunan The Barfly Bar'da 2 Ekim Cuma günü saat 22:00'de düzenlenecek etkinlikte Şeniz Ercüment ve Pemgül Sağlı Demirel'in resimleri sergilenecek. Sergilenen resimlerin satışının da yapılacağı etkinliğin sonunda satışlardan elde edilen gelir mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla Mülteci Hakları Derneği'ne bağışlanacak.

Yayın Tarihi: 28/09/15 16:00
okuma süresi: 1 dak.
Barfly'da sanat ile mültecilere destek olunacak
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Mülteci Hakları Derneği, Şeniz Ercüment ve Pemgül Sağlı Demirel'in resimlerinin sergileneceği bir etkinlik düzenliyor.

Mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlanması amacıyla düzenlenecek Resim Sergisi, Dereboyu'nda bulunan The Barfly Bar'da 2 Ekim Cuma günü saat 22.00'de gerçekleşecek.

Sergilenen resimlerin satışının da yapılacağı etkinliğin sonunda satışlardan elde edilen gelir mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla Mülteci Hakları Derneği'ne bağışlanacak.

Etkinlikte resim sergisinin yanı sıra canlı müzik dinletisi de olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.