EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LSS'nin Konuğu Prof.Dr. Semerci Özev'deydi

LSS’nin Konuğu Prof.Dr. Semerci Özev’deydi

Limasol Bankası yan kuruluşu Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu (LSS) davetlisi olarak farklı etkinliklere katılmak amacıyla ülkemize gelen Prof.Dr. Bengi Semerci Özel Eğitim Vakfı'nda eğitimcilerle buluştu.

Yayın Tarihi: 08/10/15 17:37
okuma süresi: 2 dak.
LSS’nin Konuğu Prof.Dr. Semerci Özev’deydi
A- A A+

Özellikle Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı konusunda uluslar arası kariyere sahip Prof.Dr. Semerci'ye Özev'deki incelemelerinden Dr. Erdem Beyoğlu, LSS Yönetim Kurulu Üyesi Özlem K.Soykan ve Özev Genel Müdürü Ersin Görsav eşlik ettiler.

ÖZEV'i gezerek kuruluşun dünü ve bugünü hakkında temel bilgiler alan Prof.Dr. Semerci daha sonra vakıf eğitmenleriyle yuvarlak masa toplantısı yaptı. Eğitmenlerin mesleğin çeşitli alanlarındaki sorularına yanıt bulma olanağı elde ettiği toplantıda özetle şu konular ele alındı:

" özel eğitimde cinsel eğitimin yeri ve önemi – cinsel istismar açısından yüksek risk taşıyan bu grubun istismardan korunma önlemleri – problem davranışı sergilenen olgularda uygulanabilecek ilaç tedavileri ve davranışlar müdahaleler "

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Limasol Bankası Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Kemaler ise; Limasol Bankası ve Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu olarak toplumun yararına olacak projelerde yeralmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve ileriki dönemlerde de kendi alanlarında isimlerini "en iyiler" listesine yazdıran uzmanlarla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.