EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

7. Cumhuriyet Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni gerçekleştiriliyor

7. Cumhuriyet Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni gerçekleştiriliyor

Gençlik Dairesi 7. Cumhuriyet Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni, 27-28 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 12/10/15 09:36
okuma süresi: 2 dak.
7. Cumhuriyet Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni gerçekleştiriliyor
A- A A+

Şölen kapsamında ülke gençliğinin içerisinde yer aldığı kısa metrajlı film, fotoğrafçılık, vücut geliştirme, futbol freestyle, müzik, halk dansları, modern dans, bale, Latin dansları, kango jumping, ses sanatçıları, resim, tiyatro, bilim ve jimnastik branşları yer alacaktır.

Söz konusu branşlarda şölende yer almak ve katkı koymak isteyen gençlerin, 16 Ekim 2015 tarihine kadar Gençlik Dairesi Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, gerçekleştirilecek olan şölende amaçlarının birçok alanda büyük başarılar elde eden gençlerin başarılarını sergilemek olduğunu belirterek, birçok alanı şölen çatısı altında toplayacaklarını söyledi.

Düzgün, gençlerden gelecek olan taleplere de açık olduklarını belirterek, birlikte çok güzel bir etkinlik gerçekleştireceklerini vurguladı.

Gençlerimizin çok nitelikli ve yetenekli olduğunu vurgulayan Düzgün, birçok alanda kendini yurt dışında da kanıtlayan gençlerimizin olduğunu belirterek, dünyayla entegre şekilde gençlerimize her alanda olanak yaratılması gerektiğini söyledi.

Düzgün, etkinliği gerçekleştirmekteki amaçlarının gençlerin ilgilenebileceği farklı alanların da olduğunu ortaya çıkarmak ve bunları tanıtarak sevdirmek olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.