EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de yardım kampanyaları hız kesmeden devam ediyor

LAÜ'de yardım kampanyaları hız kesmeden devam ediyor

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına "Sevgi Her Engeli Aşar" ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına ise "Solan Umutlara Bir Damla Renk Katın" sloganlarıyla kermes düzenlediler. LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi önünde gerçekleşen yardım kermesine, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, dernek üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Yayın Tarihi: 20/04/16 16:13
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de yardım kampanyaları hız kesmeden devam ediyor
A- A A+

LAÜ'de kermeste öğrenciler, kendi imkânlarıyla hazırlamış oldukları farklı tatlı-tuzlu yiyecekleri standlarda satışa sundular. Standlarda alışveriş yapan yardımseverler her iki kurum adına ayrı ayrı kurulan yardım kutularına bağışta bulundular.

Kermeste, LAÜ Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr Meltem Uçar ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, birer konuşma yaptılar.

Uçar: Amaç kanser konusunda farkındalık yaratarak geniş kitlelere ulaşmak

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin, bu kermesi Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına düzenlediklerini belirten Uçar, toplum yararına çalışan bu iki önemli kurum adına organize edilen etkiliğin amacının farkındalık yaratarak geniş kitlelere ulaşmak olduğunu söyledi. Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde toplum yararına farkındalık yaratmak amacı ile çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Uçar, etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür ettiğini ve kermeste toplanan yardımların ilgili kurumların yetkililerine teslim edildiğini ifade etti.

Kibrit: Duyarlı gençlerin yetiştirilmesi umut verici

LAÜ öğrencilerinin bilinçli gençler olarak her zaman sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kibrit, öğrencilerin düzenlemiş olduğu yardım kampanyası çerçevesinde arkadaşlarıyla birlikte LAÜ'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. LAÜ akademisyenlerinin duyarlı öğrenciler yetiştirmelerinin ve bu duyarlılığı üstlenerek farklı etkinlikler düzenleyen öğrencilerin son derece umut verici olduğunu söyleyen Kibrit, toplumun bilinçli ve duyarlı bireylere ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.