EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Öğretmenlerden dostluk maçı

Öğretmenlerden dostluk maçı

KTÖS ve Proodeftiki (İlerici Öğretmenler Grubu) üyesi ilkokul öğretmenleri Limasol'da dostluk futbol maçı yaptı.

Yayın Tarihi: 30/05/16 15:46
okuma süresi: 2 dak.
Öğretmenlerden dostluk maçı
A- A A+
KTÖS Eğitim Sekreteri Murat Maviş tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, iki toplumun öğretmenleri dostluk futbol maçı için Limasol'da buluştu.

İki toplum arasındaki güven yaratıcı etkinliklerin toplum liderlerine ve siyasetçilere bırakılmaması gerektiği deneyiminden hareket eden KTÖS ve Proodeftiki (İlerici Öğretmenler Grubu) üyesi ilkokul öğretmenleri, futbol maçı yaptı.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İki toplum arasındaki güven yaratıcı etkinliklerin toplum liderlerine ve siyasetçilere bırakılmaması gerektiği deneyiminden hareketle sıradan insanların atacağı küçük adımların daha büyük olacağına inanıyoruz.

KTÖS ve Proodeftiki iki toplumun yakınlaşması için sürece etki eden organizasyonları toplumun geneline taşıma sorumluluğu üstlenmiştir.

Bu anlamda KTÖS ve Proodeftiki (İlerici Öğretmenler Grubu) üyesi ilkokul öğretmenleri Limasol'da dostluk futbol maçı yaparak iki toplum arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı koymuştur.

Toplumsal sorumluluğun bilinci ile düşmanlığa karşı dostluğu, kavgaya karşı barışı, esarete karşı özgürlüğü savunan öğretmenlerin barış ve çözüm arzusu organize edilen futbol maçı ile bir adım ileri taşınmıştır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.