GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Kültür Sanat Günleri sürüyor

Girne Kültür Sanat Günleri sürüyor

Girne Belediyesi'nin "Barışı sanatla ve kültürle kucaklıyoruz" sloganıyla bu yıl 6'ncısını düzenlediği, Girne Kültür Sanat Günleri, temmuz ayı süresince de devam ediyor.

Yayın Tarihi: 01/07/16 15:21
okuma süresi: 1 dak.
Girne Kültür Sanat Günleri sürüyor
A- A A+
Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 6. Girne Kültür Sanat Günleri çerçevesinde 7 Temmuz Perşembe akşamı sevilen Rock gruplarından Gripin'in, 9 Temmuz Cumartesi İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun "Boyfriend" müzikalinin, 19 Temmuz Salı Girne Blues Festivali'nde blues müziğinin yıldızları Michael Packer, ChristineSantelli, Moskova'dan Jazz grubu Real Jam ve geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Asım Can Gündüz'ün yerine oğlu Evren Can Gündüz'ün, Girne Amfi Tiyatro'da sahne alacağı belirtildi.

26 Temmuz Salı akşamı ise Bulutsuzluk Özlemi'nin Kaşgar Court bölgesi Mavi Kordon'da ücretsiz halka açık konser vereceği kaydedildi. Konser ve tiyatro biletlerinin, Girne Belediyesi, Deniz Plazalar ve etkinlik akşamları Amfi Tiyatro girişinden temin edilebileceği vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.