GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Başbakan Küçük, Girneli delegelerle biraraya geldi

Başbakan Küçük, Girneli delegelerle biraraya geldi

Başbakan İrsen Küçük, Girne'nin doğusunda yer alan Çatalköy, Esentepe, Karaağaç, Ozanköy, Bahçeli, Arapköy ve Beylerbeyi köylerinin delegeleri ile dün akşam düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 15/02/13 18:56
okuma süresi: 2 dak.
Başbakan Küçük, Girneli delegelerle biraraya geldi
A- A A+

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan İrsen Küçük'ün eşiyle birlikte katıldığı yemekte Başbakan İrsen Küçük'ün doğum günü de kutlandı.

Yemeğe delegelerin yanı sıra Meclis Başkanı Hasan Bozer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, Turizm Kültür ve Çevre Bakanı Ünal Üstel ile bölge milletvekili Necdet Numan da katıldı.

Açıklamaya göre yemeğe katılan delegeler, 24 Şubatta yapılacak UBP II. Tur Kurultay seçiminde Başbakan İrsen Küçük'ün yanında yer alacaklarını belirterek, desteklerini yinelediler.

Yemekte bir konuşma yapan Girne Milletvekili Necdet Numan, UBP'yi 24 milletvekili ile devralıp 30 milletvekiline çıkaran Başbakan İrsen Küçük'e inanarak ve güvenerek beraber yürümeye devam edeceklerini vurguladı ve desteklerinin Küçük'ten yana olduğunu kaydetti.

Başbakan İrsen Küçük de kendisine verilen destek için teşekkür ederek, "Hedefim Büyük UBP, güçlü KKTC'dir" dedi.

Yemekte daha sonra Başbakan İrsen Küçük'e bir de sürpriz yapılarak pasta kesilerek doğum günü kutlandı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.