LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB Başkanı Fellahoğlu uyardı

LTB Başkanı Fellahoğlu uyardı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu dün (24.03.2014) Motorlu Araç Satıcıları ve İmalatçıları Birliği (MASİB) yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Yayın Tarihi: 25/03/14 11:13
okuma süresi: 2 dak.
LTB Başkanı Fellahoğlu uyardı
A- A A+

Lefkoşa'nın çeşitli bölgelerinde bireysel olarak satışa sunulan arçların konuşulduğu kabulde MASİB Başkanı Fırat Serhat, As Başkan İbrahim Akın ve Sayman Hasan Tosunoğlu hazır bulundu.

Fellahoğlu "yol kenarlarında satışa sunulan araçlar çekilecek"

Kabulde konuşan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu Başkent Lefkoşa'nın çeşitli bölgelerinde bireysel olarak satışa sunulan araçların uygunsuz yerlerde sergilenmesinden dolayı sıkıntı yaşandığını kaydetti. Fellahoğlu, cami avlularında, okul-apartman önlerinde, yol kenarlarında, çemerlerde ve kaldırımlarda uygunsuz olarak sergilenen bu araçların, hem binaların giriş ve çıkışına hem de yollarda ve kaldırımlarda yaya geliş gidişlerine engel olduğuna dikkat çekti. Bunların yanında kent içinde uygunsuz şekilde sergilenen ikinci el araçların görüntü kirlliliğinede yol açtığını söyleyen Fellahoğlu uyarıda bulunarak bu şekil de bıraklılan araçların LTB tarafından çekileceğinini vurguladı.

Serhat "Kayıt dışı gelir elde ediliyor"

MASİB Başkanı Fırat Serhat'ta konuşmasında uygunsuz şekilde satışa sunulan bu araçlardan düzenli olarak gelir elde eden kişilerin, herhangi bir vergi ödemediğini ve kayıt dışı gelir elde ederek haksız rekabete yol açtıklarını belirtti. Bu şekilde tüketiciye kalitesiz araç satıldığınada dikkat çeken Serhat Birlik olarak bu durumdan rahtsız olduklarını kaydetti. Serhat bu soruna çözüm üretmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başkan Fellahoğlu'nu ziyareti ettiklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.