LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Çocuklardan Başkan Fellahoğlu'na ziyaret

Çocuklardan Başkan Fellahoğlu'na ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün (22-04-14) Lefkoşa Merkez okulları öğrenci temsilcileri Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 22/04/14 12:26
okuma süresi: 1 dak.
Çocuklardan Başkan Fellahoğlu'na ziyaret
A- A A+

9 Eylül İlkokulu Müdürü Nidai Mesutoplu eşliğinde LTB'ye gelen çocuklar, Başkan Fellahoğlu'na nasıl bir başkent istediklerini anlattı ve LTB'nin çalışmaları ile ilgili sorular sordu.

Fellahoğlu

LTB Başkanı Fellahoğlu ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve koltuğunu Arap Ahmet İlkokulu öğrencilerden Derya Dağdelen'e devretti.

Başkan Fellahoğlu öğrencileri kabulünde yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara arman ettiği 23 Nisan'ın ülkemizdede uzun yılardan beridir coşkulu bir şekilde kutlandığını belirtek, bu çerçevede ülkemizde her yıl farklı ülkelerden çocukların ağırlandığını söyledi. "23 Nisan çocuk bayramı dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır" diyen Fellahoğlu, tüm çocuklara barış ile mutluluk dolu bir dünya temennisinde bulundu. Fellahoğlu sözlerinin sonunda çocuklara okul hayatlarında başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.