LEFKOŞA
okuma süresi: 5 dak.

Tiyatro Festivali sponsoru Malpas

Tiyatro Festivali sponsoru Malpas

Bu yıl 2-30 Eylül 2014 tarihleri arasında 12'ncisi yapılacak Kıbrıs Tiyatro Festivali için Ana sponsorluk sözleşmesi Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile ana sponsor olan MALPAS Otel arasında imzalandı.

Yayın Tarihi: 14/07/14 17:04
okuma süresi: 5 dak.
Tiyatro Festivali sponsoru Malpas
A- A A+

Malpas Otel'de bugün(14 Temmuz Pazartesi) imzalanan Ana Sponsorluk imza törenine LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Malpas Otel Direktörü Reşat Altınör ,Malpas Otel Müdürü Fahri Altınör, Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber,LTB Kültür Sanat Koordinatörü Yaşar Ersoy ve Belediye Tiyatrosu'ndan Dramaturg Aliye Ummanel katıldı.

Ana sponsorluk anlaşmasına LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Malpas Otel Direktörü Reşat Altınör imza koydu. Sözleşme çerçevesinde Festival için yurtdışından gelecek tüm ekiplerin konaklama ve yiyecek-içecekleri Malpas Otel tarafından karşılanacak.

Karabiber: " Malpas'ın çok anlamlı desteğine teşekkür ederiz"

Ana sponsorluk töreninde Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber 11 yıldır Festivalin Komite Başkanlığını yüreten usta sanatçı Yaşar Ersoy'un bu yıl görevini gençlere devrettiğini ve bu büyük sorumluluğu festivale olan inanç ile çalışarak organize ettiklerini belirtti. Malpas Otel'in festivale Ana sponsor olarak festivalin hayata geçmesine önemli ve çok anlamlı bir katkı yaptığını dile getiren Karabiber, tüm Malpas ailesine teşekkür etti.

Harmancı: "Lefkoşa'nın yüzakı olan festivalin 12'ncisini gururla gerçekleştiriyoruz"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Güney de dahil tüm Lefkoşa'nın yüzakı olan Tiyatro Festivali'nin 12'ncisini bu yıl gururla gerçekleştireceklerini söyleyerek Kıymet Karabiber ve ekibinin de etkileşimleriyle Malpas Otel ile ana sponsorluk anlaşması imzalayacaklarını belirtti. Kültür-Sanata verdiği destek için Malpas Otel'e çok teşekkür eden Başkan Harmancı çok önemli meselelerle boğuşan LTB'de Tiyatro Festivali'nin önemli bir kültürel ve sanatsal işlevi yerine getirdiğini kaydetti. Harmancı: " Tiyatro Festivali kötülükler içinde bir nefes gibidir. Ana sponsorun Malpas Otel olması benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Onlara teşekkürü bir borç bilirim."

Altınör: "Bu destekle sizin emeğinizin halkla buluşmasına bir katkı yapıyoruz"

Malpas Otel Direktörü Reşat Altınör yeni belediye başkanı Harmancı'ya görevinde başarılar dileyerek bu zor görevi başaracağına inanç belirtti. Altınör: "Her zaman ülkedeki sanatçıların yanındayız. Bu destek sizlerin verdiği emeğin ve özverili çalışmaların halkla buluşmasına bir katkıdır.Herzamanki gibi kaliteli bir festival olmasına katkımız olacaksa ne mutlu bize." Otel Malpas Otel Müdürü Fahri Altınör ülkemizde yıllardır Tiyatro Festivali'nin önemli bir sanat organizasyonu olarak devam ettiğini söyleyerek bu yıl da sanatın toplumla buluşmasında bir köprü oluşturan festivalde çalışan tüm ekibe teşekkür etti. Çok güzel ve ses getirecek programları hazırlayarak yine topluma sunan sanatçılara teşekkür eden Altınör tüm tiyatroseverlere iyi seyirler diledi.

Ersoy: "Akıncı ile çıkılan yolu siyasi akrabası Harmancı ile tamamlayacağız"

Son sözü alan LTB Kültür-Sanat Koordinatörü Yaşar Ersoy ise 34 yıl önce kurulan LBT'nin mucizevi bir şekilde çalışarak her yerde alkışlanan bir tiyatro konumuna geldiğini belirterek ikinci bir düşleri olan ve 11 yıl önce başlatarak toplumun yüzakı haline getirdiği Kıbrıs Tiyatro Festivali'ni genç arkadaşlara devrettiğini kaydetti. Ersoy, "Görevleri bir süre sonra genç kuşaklara devretmek gerekir. Kuşaktan kuşağa devamlılığı sağladığımız sürece toplumlar ve demokrasileri gelişebilir. Bu yıl görevi devrettiğim ekibimiz canla başla çalışarak 12.Tiyatro Festivali'ni organize etti. 35 yıl önce siyasi akrabalık içinde olan Mustafa Akıncı ile başlattığımız kurumsallaşma,özerk yapılaşma, modern bina süreçlerini yine Akıncı ile siyasi akrabalık içinde olan Mehmet Harmancı ile tamamlayacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.