LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı ve Suriçi esnafı buluştu

Harmancı ve Suriçi esnafı buluştu

"Bölge Bölge Lefkoşa" toplantılarının beşincisi Suriçi esnafıyla gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 28/08/14 12:36
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı ve Suriçi esnafı buluştu
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı Suriçi esnafının sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla, bölge esnafıyla Sedirhan Cafe'de (Büyük Han) buluştu.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile birlikte LTB meclis üyeleri, LTB yöneticileri ve personelin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, bölge esnafı LTB Başkanı Harmancı'ya ve belediye yetkililerine yaşadıkları sıkıntıları ve bölgeyi canlandırmaya yönelik fikirlerini aktarma fırsatı buldu.

Yayalaştırma konusunun masaya yatırılmasıyla başlayan toplantıda, katı atık yönetimi, çevre düzeni, bölgeyi canlandırmaya yönelik ve bölgenin dokusuna uygun projelerin üretimi konularına da değinildi.

Harmancı "Esnaf için, bölge için hep beraber en doğrusunu bulalım"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı toplantıda, Suriçi'nin turizm açısından oldukça büyük bir potansiyele sahip olduğunu, bu potansiyelin ortaya çıkması için birlikte hareket edilmesi gerektiğini, böylelikle doğru hamlelerle istenilen hedefe ulaşılabileceğini dile getirdi. Belediye olarak turistlerin geçiş alanlarının rahatlatılması, görüntü kirliliğinin kaldırılması ve tarihi dokunun daha ön plana çıkarılması amacıyla yeni düzenlemelere gidildiğini belirten Harmancı, bölgenin kaybedilen çekim merkezini yeniden kazanması amacıyla Bandabulya konusunda ayrı bir birim oluşturulacağını söyledi. Yeni düzenlemelerin yanısıra, bölgeyi canlandıracak, turistlerin ve halkın dikkatini çekecek ortak projelerin üretilmesinin de bölgenin gelişimi için elzem olduğunu ifade eden Harmancı, bölge esnafıyla el ele çalışılacağını ve gelen önerilerin değerlendirilip, takip edileceğini, böylelikle aynı yolda beraber ilerleyerek istenilen noktaya gelinileceğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.