LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Kepenk üstüne kepenk!

Kepenk üstüne kepenk!

Surlariçi'nin ara sokaklarında bulunan birçok dükkân kapalı ve kaderine terk… Zor ekonomik koşullar nedeniyle kapısına kepenk vurulan bu dükkanlara her gün bir yenisi ekleniyor…

Yayın Tarihi: 06/09/14 09:32
okuma süresi: 1 dak.
Kepenk üstüne kepenk!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

Ekonomik koşulların günden güne daha da kötüye gitmesi en çok esnafı etkiledi. Surlariçi'nde bulunan birçok dükkan ekonomik koşullara dayanamayarak kepenk kapattı. Kepenk kapatan dükkanlara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, Surlariçi sokaklarında artık açık dükkan bulmak neredeyse mümkün değil.

"Binalar kaderine terk edildi"

Bunun yanında kepenk kapatan işyerlerinin bulunduğu çoğu tarihi öneme sahip binalar ise kaderine terk edilmiş durumda. Çevrede bulunan vatandaşlar tarihi binaların tek tek kaderine terk edilmesine üzüldüklerini söyleyerek, "Eskiden Surlariçi'nin ara sokakları bir hayli hareketliydi, eskiden şimdilerde pek de değer biçilmeyen meslekler yoğun talep görürdü. Şimdi ise gelinen nokta dükkanların kapılarına kepenk vuruldu ve kaderine terk edildi" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.