LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB ile KIB-TEK işbirliğine gitti

LTB ile KIB-TEK işbirliğine gitti

Başkent Lefkoşa'nın aydınlatma sorunlarını görüşmek üzere Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) yetkilileri bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 12/11/14 09:16
okuma süresi: 2 dak.
LTB ile KIB-TEK işbirliğine gitti
A- A A+

KIB-TEK binasında gerçekleştirilen görüşmede LTB kanadını başkan Mehmet Harmancı, asbaşkan Akın Aktunç ve Park Bahçeler Aydınlatma ve Trafik Şube Amiri Ferdiye Sav temsil ederken, KIB-TEK adına Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim ve kurum yetkilileri hazır bulundu.

LTB 5 sayfalık rapor sundu

Yapılan görüşmede Lefkoşa genelinde yer alan aydınlatma lambalarının durumlarını açıklayan 5 sayfalık bir rapor LTB tarafından KIB-TEK'e sunuldu. Raporda bozuk ve kırık lambalar yanında, aydınlatmada yaşanılan bazı sorunlar ile ilgili olarak kurum bilgilendirildi.

Yapılacak işbirliği içerisinde KIB-TEK'in sorumluluğundaki aydınlatma lambaları konusunda sunulan rapordaki aksaklıkların düzeltilmesi adına LTB'ye yetki ve malzeme temini yapılması konusunda mutabakata varıldı.

İhaleye çıkıldı, 4 ayda değişim tamamlanacak

Görüşmede konuşulan bir diğer önemli detay ise Lefkoşa genelindeki aydınlatma lambalarının değişimi ihalesi oldu. KIB-TEK tarafından led ampül alımı konusunda ihaleye çıkılırken, 4 aylık bir süre içerisinde tüm Lefkoşa'daki lambaların led ampül olacağı, bu sayede hem enerji tasarrufunda bulunulacağı, hem de daha etkili bir ışıklandırma sağlanacağı ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.