LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı, Peyzaj Mimarları Odası'nı kabul etti

Harmancı, Peyzaj Mimarları Odası'nı kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Buket Asilsoy ile oda yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 24/11/14 11:23
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı, Peyzaj Mimarları Odası'nı kabul etti
A- A A+

Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Asilsoy'a ziyarette Oda Sekreteri Huriye Geceyatmaz ile yönetim kurulu üyeleri Ferdiye Sav ile Emine Özçınar'da eşlik etti.

Asilsoy çözüm önerilerini sundu

Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Buket Asilsoy yaptığı konuşmada gerek planlama gerekse uygulama aşamalarında yeşil alanların yönetimi açısından yetersizlikler olduğunu söyledi. Mevcut park ve peyzaj alanlarında ise çoğunlukla bakım ve donatı elemanı, yapısal-bitkisel materyal gibi yetersizlikler olduğuna vurgu yapan Asilsoy, konu ile ilgili çözüm önerilerini içeren mektubu Başkan Harmancı'ya takdim etti. Asilsoy talep gelmesi halinde LTB'ye proje dalında destek vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Harmancı: Önerileri dikkate alacağız

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa'nın geleceği adına kendilerine sunulan her fikir veöneriye büyük önem verdiklerini, bu açıdan da Peyzaj Mimarları Odası'nın önerilerini de dikkate alacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.