LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

'AVM'lere karşı Yerel Pazarlar' 1984'te hayat buldu

'AVM'lere karşı Yerel Pazarlar' 1984'te hayat buldu

"AVM'lere Karşı Yerel Pazarlar" sloganıyla yapılan İkinci El ve Takas Pazarı'nın dördüncüsü, dün 1984 Bar'da düzenlendi. YKP-FEM'in organize ettiği pazarda, ikinci el kıyafet, kitap ve ev eşyalarının yanında, çeşitli gıdalar da satışa sunuldu.

Yayın Tarihi: 09/02/15 08:15
okuma süresi: 2 dak.
'AVM'lere karşı Yerel Pazarlar' 1984'te hayat buldu
A- A A+

Filiz Seyis - Kıbrıs Postası
"AVM'lere Karşı Yerel Pazarlar" sloganıyla yapılan İkinci El ve Takas Pazarı'nın dördüncüsü, dün 1984 Bar'da düzenlendi. YKP-FEM'in organize ettiği pazarda, ikinci el kıyafet, kitap ve ev eşyalarının yanında, çeşitli gıdalar satışa sunuldu. Takas da yapılan pazara ilgi yoğun oldu.

"Askersiz Kentler Sohbeti" yapıldı

Tüketim çılgınlığı ve alışveriş merkezlerine inat olarak kurulduğu ifade edilen İkinci El ve Takas Pazarı'nda "Askersiz Kentler Sohbeti" de yapıldı.


Etkinlik organizatörleri, "Alışveriş... Sonu gelmeyen bir verişe alışmaktayız; alışverişte giyecek bir şeylerimiz yok diye alışveriş yapmaktayız. İhtiyacımız yok; ama yeni ihtiyaçlar tanımlamaktalar, biz de yeni ihtiyaçlara alışmaktayız. Ağaçlar yerine alışveriş merkezleri, üretmeler yerine tüketmeler...Bu yüzden, Alışveriş merkezlerine inat yerel pazarlar kuruyoruz!" ifadelerini kullandılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.