LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Larsen ve Schulerud ile yararlı görüşme

Larsen ve Schulerud ile yararlı görüşme

LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın dış temasları Norveç'in Lefkoşa Büyükelçisi ve bu ülkenin Dışişleri Bakanlığı yetkilisi ile devam etti

Yayın Tarihi: 17/02/15 12:17
okuma süresi: 2 dak.
Larsen ve Schulerud ile yararlı görüşme
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, dış ilişkiler konusunda başlattığı görüşme trafiğini sürdürüyor. Yabancı misyon şefleri ile görüşmelerinde Harmancı'nın bugünkü konuğu Norveç'in Lefkoşa Büyükelçisi Sjur Larsen ve Norveç Dışişleri Bakanlığı Büyükelçisi Ingrid Schulerud oldu. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gerçekleştirilen görüşmede büyükelçilere Norveç Dışişleri Bakanlığı Kıbrıs İşleri Görevlisi Merete K. Wilhelmsen ve Brüksel FMO Ofis Direktörü Stine Andresen eşlik etti.

İki toplumlu projeler konuşuldu

LTB'nin mevcut durumunun konuşulduğu görüşmede büyükelçi Larsen ve Schulerud'u planlamalar ve halihazırdaki projeler ile ilgili bilgilendiren Harmancı, Lefkoşa Rum Belediyesi ile yürütülen ortak çalışmaları da özetledi.

Görüşmede özellikle iki toplumlu projeler konusu ana gündem başlıklarından birisi oldu. Bu konuda hazırlanan projelerin destekçisi olduklarını ifade eden büyükelçiler, atılacak adımlara her türlü desteği vereceklerine vurgu yaptı. Başkan Harmancı da özellikle uluslararası bağış kuruluşlarıyla iki toplumlu projeler konusunda görüşmeleri bulunduğunu, bu yönde de Norveç'in desteğinin kendilerini memnun ettiğini vurguladı.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.