LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB'den sağlıksız ete müdahale

LTB'den sağlıksız ete müdahale

Kasaplara yönelik gerçekleşen denetimlerde 2 bin 226 kg et müsadere ve imha edildi.

Yayın Tarihi: 23/02/15 15:53
okuma süresi: 1 dak.
LTB'den sağlıksız ete müdahale
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Veteriner Dairesi uzmanlarının raporları doğrultusunda bugün (23.02.2015) kasaplara yönelik denetimler gerçekleştirdi .

LTB Halk Sağlığı Şubesi, Zabıta Şubesi ve Veteriner Dairesi ekiplerinin hazır bulunduğu denetim sonucunda sağlıksız olduğu tespit edilen 2 bin 226 kg et müsadere edildi. Denetimlerde, Anadolu Kasap'ta 664.6 kg, Haknur Kasap'ta ise 1561.5 kg etin sağlıksız olduğu tespit edildi.

Müsadere edilen etlerin bir kısmı Lefkoşa Hayvan Barınağı'na verilirken bir kısmı da çöplük alanında imha edildi. Denetlenen diğer bir kasap dükkanında ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. LTB Halk Sağlığı Şubesi tarafından yapılan açıklamada, kasaplara yönelik denetimlerin Veteriner Dairesi uzmanları ile işbirliği içerisinde aralıksız devam edeceği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.