LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Başkente asfalt müjdesi

Başkente asfalt müjdesi

Uzun süreden beridir yıpranmış ve tahrip olmuş yollar nedeni ile artan şikayetleri dikkate alan Lefkoşa Türk Belediyesi, beklenen adımı atarak önemli bir yatırımı başlattı.

Yayın Tarihi: 27/03/15 10:18
okuma süresi: 2 dak.
Başkente asfalt müjdesi
A- A A+

LTB'den yapılan açıklamaya göre belediye ile Uçanok Ltd. arasında imzalanan ihale ile Lefkoşa-Hamitköy genelinde toplamda 50 cadde ve sokağın asfalt yama ve kaplama işleri yapılacak. İhaleye LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Uçanok Ltd. adına Ahmet Uçanok imza koydu.

İhale kapsamında Lefkoşa –Hamitköy genelinde toplamda 50 cadde ve sokağın yanı sıra Haspolat'da Zafer Caddesi ile Haspolat Mezarlığı'nın olduğu bölgenin asfalt yama ve kaplama işleri yapılacak.

İhale kapsamında yapılacak işler şu şekilde;

Mevcut asfalt yüzeyinin freze makinesi ile kemirilerek veya asfalt kesme makinesi ile kesilip kazılarak, asfalt yamasının yapılması, Temeli yetersiz olan asfalt yol kısımlarının asfalt yamalarının yapılması, Mevcut asfalt üstüne asfalt yama veya kaplama yapılması, Gerekli hallerde mevcut asfalt üzerinde bulunan servis kapak, vana ve yağmur suyu ızgaralarının oluşacak yeni asfalt koduna göre yükseltilmesi, Asfalt yollarda bulunan çukur, yarma, yıpranmış ve/veya çatlamış asfalt kısımları ve asfalt ile kaldırım arasındaki asfaltlanmamış bölümler ve benzeri yerler asfalt ile usulünde tamir edilmesi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.