LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB zabıtaları çocuklara trafik eğitimi verdi

LTB zabıtaları çocuklara trafik eğitimi verdi

Lefkoşa Türk Belediyesi Zabıta Şubesi, Trafik Haftası nedeni ile bir dizi etkinliğe imza atıyor. Özellikle trafikte farkındalığın arttırılması ve daha güvenli bir trafik felsefesi ile trafik haftasına özel hareket eden şube, bu kapsamda çocuklara trafikte dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bilgiler veriyor.

Yayın Tarihi: 11/05/15 11:16
okuma süresi: 2 dak.
LTB zabıtaları çocuklara trafik eğitimi verdi
A- A A+

Trafik Kazalarını Önleme Derneği'ne (TKÖD) ait olan Trafik Eğitim Parkı'nda ilkokul öğrencilerine verilen trafik derslerine katılan LTB zabıtaları, çocuklara verilen temel bilgilerin yanında, dikkat edilmesi gerekenler ve zabıtaların görevleri ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Harmancı ve Avcı da takip etti

İlk günkü bu ortak eğitime TKÖD Başkanı Mehmet Avcı ile birlikte katılan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, parkta bulunan 9 Eylül İlkokulu öğrencileri ile yakından ilgilendi ve trafikle ilgili sorular sordu.

Harmancı, trafik eğitiminin çocuk yaştan başlatılmasının büyük önemi olduğunu her yıl trafikte yitirilen birey sayısının bir savaşta yitirilen kadar olduğuna vurgu yaparak, bunun topluma hizmet edecek bireylerin kaybı ve ailelerin parçalanmasına da yol açtığını aktardı.

TKÖD Başkanı Mehmet Avcı da LTB ile çeşitli vesilelerle işbirlikleri bulunduğunu ve bunların devamı konusunda her zaman hazır olduklarını aktararak, zabıtaların da trafik adına önemi bulunduğunu, onların vereceği bilgilerin çocuklar için değerli olduğunu aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.