LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB'den köpek zehirlenmeleri ile ilgili açıklama

LTB'den köpek zehirlenmeleri ile ilgili açıklama

Taşkınköy bölgesinde bir süredir devam eden köpek zehirlenmesi vakaları yaşanmaktadır.

Yayın Tarihi: 12/05/15 10:51
okuma süresi: 1 dak.
LTB'den köpek zehirlenmeleri ile ilgili açıklama
A- A A+

Gerek vatandaşlar gerekse Belediye yönetimi olarak bizleri üzen bu olayların önlenmesi için tedbir alma çalışmaları devam etmektedir. Lefkoşa Türk Belediyesi olarak yaşanan bu vahşeti biz de şiddetle kınıyoruz.

Belediyemiz bölgedeki zehir kalıntılarını tespit etme konusunda araştırmalarını sürdürmektedir. Köpek sahiplerinin de köpeklerini başıboş bırakmamaları ve köpeklerini gezdirirken sokakta bulunabilecek artıkları köpeklerin yemesini engellemeleri büyük önem taşımaktadır.

Yasal olarak köpeklere ruhsat çıkarmanın zorunlu olduğunu ve köpekleri başıboş bırakmanın da yasak olduğunun altını çizer, belediye olarak üzerimize düşen görevleri yürütürken vatandaşlarında belediyeyle işbirliği içerisinde olmalarını rica ederiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.