LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Sağlıklı Şeher Tasarım Yarışması'nda juri toplantısı ile dereceye giren projeler belirlendi

Sağlıklı Şeher Tasarım Yarışması’nda juri toplantısı ile dereceye giren projeler belirlendi

Sağlıklı Şeher Platformu ve Lefkoşa Türk Belediyesi'nin Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda organize ettiği 1. Sağlıklı Şeher Tasarım Yarışması'nın sonuçları belirlendi.

Yayın Tarihi: 28/05/15 11:12
okuma süresi: 2 dak.
Sağlıklı Şeher Tasarım Yarışması’nda juri toplantısı ile dereceye giren projeler belirlendi
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı'nın ofisinde bir araya gelen jüri üyeleri yarışmaya katılan projeler arasında değerlendirmelerde bulunarak birincilik, ikincilik, üçüncülük ve jüri özel ödülleri ve mansiyon ödüllerinin sahibi projelere karar verdi.

6 proje açıklandı

Sağlıklı Şeher Tasarım Yarışması jüri üyeleri Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Girne Amerikan Üniversitesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri, Tabipler Birliği Başkanı Dr. Filiz Besim, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, KTMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Nilden Bektaş ve KTMMOB Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kozan Uzunoğlu değerlendirmelerinde yarışma şartnamesine uygun en değerli 6 projeyi aşağıdaki gibi açıkladılar:

1. Birincilik Ödülü: 83471 rumuzlu proje, tasarımcı: Çağan Yiğit

2. İkincilik ödülü: 88465 rumuzlu proje, tasarımcı: Adnan Shahryari

3. Üçüncülük ve Jüri Özel Ödülü: 85647 rumuzlu proje, tasarımcı: Partizan Arif Younus

4. Üçüncülük ve Jüri Özel Ödülü: 31661 rumuzlu proje, tasarımcılar: Burak Koçak, Ali Aslan, Mustafa Özdemir ve Recep Özdemir

5. Mansiyon Ödülü: 13579 rumuzlu proje, tasarımcı : Cemre Erhan

Sağlıklı Şeher Tasarım Yarışması ödül töreni ve sunumu, basın açıklaması ile beraber önümüzdeki günlerde Büyük Han'da gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.