LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Üyelerin yüzü güldü

Üyelerin yüzü güldü

LTB Yaşlılara Hizmet Birimi, Babalar Günü dolayısı ile yaptıkları ziyaretlerde üyelerinin gününü anlamlı hediyelerle kutladı.

Yayın Tarihi: 20/06/15 11:20
okuma süresi: 2 dak.
Üyelerin yüzü güldü
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) her yıl Haziran ayınında kutlanan Babalar Günü dolayısıyla Yaşlılara Hizmet Birimi'ne kayıtlı üyelere ziyaret gerçekleştirdi. Lefkoşa genelinde toplamda 2 bin 374 üyesi bulunan birimin 782 üyesi, birim personelleri tarafından evlerinde tek tek ziyaret edildi ve babalar günleri kutlandı. Ziyaretlerde üyelere günün anlamına uygun küçük ve anlamlı bir de hediye takdim edildi.

Harmancı ziyaretlere katıldı, tavsiyeleri dinledi

Ziyaretlere LTB Başkanı Mehmet Harmancı da katılılarak Yaşlılara Hizmet Birimi üyeleri ile yakından ilgilendi. Harmancı'yı evlerinde ağırlayan aileler, ülkemiz insanının sıcakkanlılığını sergilemeyi ihmal etmezken, mahalleleri ile ilgili sıkıntılarını da sohbetler esnasında dillendirme fırsatı buldular. Başkan Harmancı da üyelerden hem birimin çalışmalarından hem de belediye faaliyetlerinden memnun olup olmadıkları yönünde bilgi alma şansı yakaladı. Kendisine iletilen sorunları çözmek için çabalayacaklarını ifade eden ve verilen tavsiyeleri dikkate alacağını aktaran Harmancı, hem üyelerin, hem de yurttaşların her türlü beledi sorunlarını Alo 185 hattını arayarak da iletebileceği mesajını verdi. LTB Başkanı Harmancı ayrıca, ziyaretler sonrasında yayınladığı mesajında tüm babaların Babalar Gününü kutlayarak "Bize kattığınız değerler hiçbir hediye ile ölçülemez. Klavuzluk ve yol göstericiliğinizle yanımızda olduğunuz için sonsuz teşekkürler" dedi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.