LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Suriçi esnafına ücretsiz İngilizce dersi verilecek

Suriçi esnafına ücretsiz İngilizce dersi verilecek

Lefkoşa Suriçi Turizmini Canlandırma Projesi kapsamındaki çalışmalar sürüyor

Yayın Tarihi: 24/07/15 13:53
okuma süresi: 2 dak.
Suriçi esnafına ücretsiz İngilizce dersi verilecek
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Lefkoşa Suriçindeki işletmelerde çalışan personel ve tüm işyeri sahiplerine yönelik Mesleki İngilizce Kursu gerçekleştiriyor.

LTB tarafından yürütülen 'Lefkoşa Suriçi Turizmini Canlandırma Projesi' kapsamında gerçekleştirilecek kurslar günlük yaşamda kullanılan mesleki İngilizceye dönük konuları içeriyor. Proje kapsamında ayrıca restoran, kafe, büfe ve benzeri işyerlerinin ve potansiyel girişimcilerin gıda hijyeni bilgilerinin gelişmesi amacıyla Temel Gıda Hijyeni Eğitimi de verilmesi amaçlanıyor.

Proje dahilinde gerçekleştirilen söz konusu eğitimler ücretsiz olup, katılmak isteyen tüm Suriçi esnafına açıktır. Suriçinde, gelecek hafta başlaması planlalan eğitimler ile ilgili detaylı bilgiye 227 02 12 numaralı telefondan ulaşılabilir.

TC Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilen Lefkoşa Suriçi Turizminin Canlandırma Projesi, 'Turizm Poyansiyelinin Geliştirme Mali Destek Programı' kapsamında gerçekleştirilmektedir. Proje kapsamında ayrıca turistler ve suriçi esnafının memnuniyeti ve beklentileri ile ilgili anketler de gerçekleştirildi. Anketler ve eğitim faaliyetleri, LTB tarafından açılan ihaleyi kazanan Lipa Danışmanlık şirketi tarafından yürütülmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.