LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Haspolat'ta köpekler zehirlendi

Haspolat'ta köpekler zehirlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bugün Haspolat bölgesinde köpeklerin zehirlendiğini kaydederek, vatandaşlara "köpeğinizi başıboş bırakmayın" çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 26/08/15 15:13
okuma süresi: 1 dak.
Haspolat'ta köpekler zehirlendi
A- A A+

LTB Halk Sağlığı Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediye ekiplerinin bölgedeki zehir kalıntılarını tespit çalışması sürerken, şüpheli gıda atıkları analiz için Devlet Laboratuarı'na gönderildi.

Köpeklere ruhsat çıkarmanın yasal zorunluluk olduğunun anımsatıldığı LTB açıklamasında, köpekleri başıboş bırakmanın yasak olduğu vurgulandı.

"KÖPEKLERİNİZİN SOKAKTAKİ ATIKLARI YEMESİNE İZİN VERMEYİN'

"Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yürütürken vatandaşların da bizimle işbirliği içerisinde olmasını rica ediyoruz" ifadesine yer verilen açıklamada, vatandaşlara, "Köpeklerinizin sokaktaki atıkları yemesine izin vermeyin" çağrısı da yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.