LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB ile EMAA'nın yaz kursu sergisi açıldı

LTB ile EMAA'nın yaz kursu sergisi açıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Akdeniz Avrupa Sanat Derneği'nin (EMAA) ortaklaşa düzenlediği kursun sergisi açıldı.

Yayın Tarihi: 29/09/15 07:34
okuma süresi: 2 dak.
LTB ile EMAA'nın yaz kursu sergisi açıldı
A- A A+

Çocuk, genç, engelli ve yetişkinlere yönelik temmuz-ağustos ayında düzenlenen yaz kursuna katılan kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi dernek binasında açıldı.

Açılışı, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile EMAA Başkanı Osman Keten gerçekleştirdi.

Resim, heykel yanında çeşitli eserlerden oluşan sergi cuma gününe kadar açık kalacak, 10:00-13:00 ile 16:00–18:00 saatleri arasında izlenebilecek.

Kursiyerlere katılım belgesi verilen etkinlikte konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, sanatsal aktiviteleri artırmayı hedefleyen belediyenin bu kapsamda işbirliği yapacağı doğru ortaklar aradığını kaydetti.

EMAA'nın doğru ortaklardan biri olduğunu ifade eden Harmancı, dernek ile yeni dönemde de işbirliğini sürdüreceğini söyledi.

Yaz ayında açılan ve çocuk, genç, engelli ile yetişkinlerin yararlandığı kursun ülkede sanat ve sanatçının doğru bir düzelemde yetişmesine katkı sağlayacağına inanç belirten Harmancı, EMAA ile birlikte sürdürecekleri kış dönemi kurslarına bugün start verdiklerini de vurguladı.

EMAA Başkanı Osman Keten de, LTB ile birlikte yaptıkları güzel işbirliğinin sonucunu bugün aldıklarını belirtti.

Keten, Lefkoşa halkına sanatı sevdirmeyi amaçladıklarını da ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.