LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LBT sanatçıları "Lefkoşa Maraton"una katılım ve destek çağrısı yapıyor

LBT sanatçıları "Lefkoşa Maraton"una katılım ve destek çağrısı yapıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Lefkoşa Maratonu" bu yıl 18 Ekim 2015 Pazar günü gerçekleşiyor. "Lefkoşa Turkcell'le Koşuyor Gelir Engelsiz Araca Gidiyor" sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk etkinliğinde Lefkoşa Belediye Tiyatrosu sanatçıları ve tüm ekibi de katkı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 13/10/15 13:41
okuma süresi: 2 dak.
LBT sanatçıları "Lefkoşa Maraton"una katılım ve destek çağrısı yapıyor
A- A A+

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu sanatçıları ve tüm ekibi Başkanlık Binası'na giderek, Lefkoşa Belediye Başkanı ile görüştükten sonra Maraton'a kayıtlarını yaptırmışlar ve Maraton'a katılımın yüksek olabilmesi ve ihtiyaç duyulan engelli aracın temin edilebilmesi için tüm halka katılım için çağrı yaptılar. Bunun bir toplumsal ve sosyal sorumluluk olduğunu vurgulayan sanatçılar, bu tür etkinliklerin toplumsal kolektivizmi, dayanışmayı ve moral değerlerini yükselttiğini belirttiler.

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ise, duyarlılıklarından ve "Lefkoşa Maratonu"na verdikleri destekten dolayı Lefkoşa Belediye Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür ederek, 18 Ekim Pazar günü yapılacak olan Maraton'a tüm Lefkoşalılara bir kez daha çağrı yaptı. Ayrıca Harmancı, Engelsiz bir Lefkoşa yaratılması sadece Belediye'nin çabalarıyla değil, tüm toplumun çabaları gerektiğini belirtti.

4 km, 8 km ve 21 km'yi kapsayacak olan koşular için hafta içi 18.00'e kadar, hafta sonu Cumartesi 08.00 – 13.00 ve Pazar günü ise 08.00 – 09.45 kadar Lefkoşa Türk Belediyesi'nin önünden kayıt yapılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.