LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Turizm Bakanı Sucuoğlu, LTB Başkanı Harmancı ile projeleri görüştü

Turizm Bakanı Sucuoğlu, LTB Başkanı Harmancı ile projeleri görüştü

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı (LTB) Mehmet Harmancı'yı kabul etti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre kabulde, Lefkoşa'da hayatı yaşanabilir hale getirmek adına gerçekleştirilmesi planlanan projeler ve içerikleri ile bugüne kadar yapılan tüm faaliyetler ele alındı.

Yayın Tarihi: 25/11/15 12:39
okuma süresi: 2 dak.
Turizm Bakanı Sucuoğlu, LTB Başkanı Harmancı ile projeleri görüştü
A- A A+

Sucuoğlu-Harmancı görüşmesinde, işbirliği konusuna özellikle vurgu yapılarak, Lefkoşa'da turistik anlamda yaşanan sıkıntılar da paylaşıldı.

SARAYÖNÜ MEYDANI CUMA GÜN܅

Görüşmede, Cuma günü tamamlanacak olan Sarayönü Meydanı'nın yeni projesi çerçevesinde Dikilitaş'ın restorasyonunun Turizm Bakanlığı ve LTB işbirliğinde yapılması, ayrıca; meydanın genişletilmesi esnasında Eski Eserler ve Müzeler Dairesi ile ortaklaşa hareket edilmesi hususunda görüş birliğine varılırken, Lefkoşa Suriçinde bulunan umumi tuvaletlerin turistler ve bölge halkı tarafından kullanılabilir hale getirilmesi ve yeni tuvaletlerin yapılması yönünde yapılan çalışmaların hızlandırılmasına karar verildi.

Ayrıca; Girne Kapısı'nda görev yapan bakanlığa bağlı rehberlere ilaveten Lefkoşa Türk Belediyesi'nden bir memurun da danışmanlık vasfıyla görevlendirilmesi, yaz ayı itibariyle ise Girne Kapısı'ndan Sarayönü Meydanı'na kadar olan bölgede haftada bir gece yerel ürünlerin turistlere sunulacağı standlar kurulması ve Kıbrıs kültürünü tanıtıcı etkinlikler düzenlenmesi hususunda işbirliği yapılması yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.